Het is tijd voor een feestje! Dit jaar bestaan we tien jaar en dat vieren we graag samen met jou! Ook willen we vanaf 4 september weer starten met zoveel mogelijk lessen op locatie dus dat starten we graag goed met een gezellige open dag! De open dag is bedoeld om lekker laagdrempelig en geheel vrijblijvend kennis te maken met (een deel van) onze activiteiten. Het is onmogelijk om alles in een middagje te laten zien, daarom nodigen we ook iedereen uit om, als de interesse is gewekt, ook eens een gratis proefles te volgen bij onze reguliere lessen. Tijdens de open dag kun je vast: sfeer proeven, meedoen met diverse lessen (er zijn meerdere workshops te volgen), kennismaken met een aantal docenten of gewoon genieten met een bakje koffie, thee of iets anders lekkers.

Omdat we de open dag in Speeltuin het Noorden (Albert Cuypstraat 15a) kunnen houden (onze achtertuin), kan er ook een kleedjesmarkt plaatsvinden! Aanmelden is hiervoor wel erg belangrijk ivm extra regels e.d. Aanmelden gaat ook via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tevens zal er een springkussen aanwezig, kan men een lekker drankje kopen aan de bar en is natuurlijk spelen in de speeltuin zelf toegestaan!

 

BELANGRIJK:

  • Aanwaaien bij onze open dag is mogelijk. Wel kan het zijn dat u eventjes bij de ingang moet wachten mocht het te druk zijn. Wil je zeker zijn van een plekje? Meld je dan aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;
  • Heb je tijdens de open dag een workshop gemist? Dat kan kloppen, ons hele aanbod laat zich niet in een middagje presenteren, dat is simpelweg gewoon te veel. Wel kun je tijdens de open dag je aanmelden voor een proefles. Overal zullen A5-invulpapiertjes liggen welke je ingevuld aan een docent kunt overhandigen. Je komt dan automatisch op de lijst voor de week aansluitend, tenzij anders weergegeven.

WORKSHOPS DANS + THEATER:

Hieronder volgt een schema, maar het kan zijn dat we daar vanaf wijken als bepaalde groepen te groot (of te klein) zijn. Check daarom voor vertrek nog even onze site of er nog iets gewijzigd is in tijdstip:

Voorlopig schema open lesdag:

13.00 - 13.30 uur: Kinderballet
13.30 - 14.00 uur: Hiphop 10+
14.00 - 14.30 uur: Theater AL
14.30 - 15.00 uur: Hiphop 8+
15.00 - 15.30 uur: Kleuterdans/-ballet 4+
15.30 - 16.00 uur: KidsSwing 6+
16.00 - 16.30 uur: Theater AL
16.30 - 17.00 uur: Showdance 10+

Leeftijden zijn een richtlijn, wat jonger of ouder is geen enkel probleem.

TEKENEN & SCHILDEREN:

Gedurende de hele open dag kan er volop getekend en geschilderd worden onder begeleiding van een heuse striptekenaar en tevens onze docent! Uiteraard kun je een opdracht krijgen, maar mag je ook werken aan je eigen creaties!

NIEUW!! DJ-LES VOIDD LAB:

In het najaar start DJ-school VOIDD LAB bij ons met DJ-lessen. Er wordt een basiscursus aangeboden, maar uiteraard kun je met ervaring ook bij deze partij terecht! Tijdens de open dag kun je je aanmelden voor een proefles of de cursus zelf.

OP DE OPEN LESDAG IETS UIT ONS PROGRAMMA GEMIST?

We bieden te veel aan om allemaal tijdens de open lesdag te laten zien, daar is gewoon geen tijd voor. We hebben er dan ook voor gekozen om vooral kinderworkshops aan te bieden, want de ervaring leert dat tieners/volwassenen liever een keer een workshop/proefles volgen als er wat minder ogen op hen gericht zijn.
Mocht je dus iets niet gezien hebben, niet aantreffen op ons rooster van de open lesdag of gewoon een hele les mee willen maken, dan mag je je altijd aanmelden voor een proefles. Bij lopende lessen kan in principe het hele jaar door geproefd worden, bij nieuw op te starten groepen plannen we specifieke proefdagen in.