We genieten nog even na van onze zomer en vieren feest omdat we weer lekker aan de slag mogen! Tijd voor een feestje dus! Lekker een middagje met het hele gezin er op uit en dompel je onder in een fijne sfeer vol sport, kunst, cultuur en natuurlijk een hoop speelplezier in de prachtige speeltuin van Speeltuinvereniging het Noorden. Daarnaast kun je je ook aanmelden voor de kleedjes- en creatiefmarkt. Heb je nog spulletjes liggen die wel een tweede kans verdienen? Of ben je altijd lekker kunstig bezig en wil je nu je creatieve uitspattingen aan de man/vrouw brengen? Meld je dan aan voor deze gezellige markt.

Tevens is dit feest onze open dag en dé ideale manier om lekker laagdrempelig en geheel vrijblijvend kennis te maken met ons aanbod op het gebied van dans, theater, muziek en beeldende kunst. Het is onmogelijk om alles in een middagje te laten zien, daarom nodigen we ook iedereen uit om als de interesse is gewekt, ook eens een gratis proefles te volgen, maar tijdens ons feestje kun je al wel vast: sfeer proeven, kennismaken met diverse lessen (er zijn meerdere workshops te volgen) en genieten van diverse dans (en eventueel toneel-)optredens.

Uiteraard zorgen we weer voor een springkussen, kun je je laten schminken (bij voldoende vrijwilligers, meld je dus aan!) en kun je bij ons het terras opduiken voor een bakje koffie, thee of glaasje fris.

Aanmelden voor het Zomerfeest is niet verplicht (kleedjes- & creatiefmarkt wel), maar door overheidsmaatregelen kunnen we niet onbeperkt de deuren open zetten. Wil je zeker zijn van toegang? Dan kun je je aanmelden als VIP-gast voor het tijdsslot 13.00 - 15.00 uur of 15.00 - 17.00 uur.

We organiseren de open dag en kleedjes- & creatiefmarkt in Speeltuin het Noorden. Ook hun ingang zal gebruikt worden als toegang tot het Zomerfeest. Adres is: Albert Cuypstraat 15A te Zwolle (betaald parkeren in de wijk).

Wil je zeker zijn van toegang (ivm beperkingen overheid) of wil je je aanmelden voor de kleedjes- & creatiefmarkt? Mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of app: 06 - 13 88 64 92.

KLEEDJES - & CREATIEFMARKT - ZONDAG 6 SEPTEMBER 2020, 13-17 UUR

Tijdens het Zomerfeest is er tevens een kleedjesmarkt. Hiervoor kun je je gratis aanmelden (verplicht) en kun je je spulletjes een tweede kans geven of misschien ben je wel erg creatief en wil je je zelfgemaakte kunsten aan de man/vrouw brengen. We hebben een aantal (makkelijke) regels opgesteld, zodra je je aanmeldt sturen wij deze je toe.

WAT KUN JE ZONDAG 6 SEPTEMBER SOWIESO ZIEN EN DOEN:

Naast alle andere leuke bezigheden zijn er ook een aantal creatieve en sportieve workshops te volgen. Hieronder volgt een (voorlopig) schema met alle workshops en optredens welke die middag te beleven zijn. Een enkele wijziging kan nog plaatsvinden, check daarom voor vertrek nog even de website/facebook.

DANSVLOER:

13.00 - 13.30 uur workshop Kinderballet 4+
13.30 - 14.00 uur workshop Hiphop 10+
14.00 - 14.30 uur workshop Kids Theater 6+
14.30 - 15.00 uur workshop TikTok KidsSwing
15.00 - 15.30 uur workshop Kinderballet 6+
15.30 - 16.00 uur workshop Kids Theater 6+
16.00 - 16.30 uur workshop Hiphop 8/10+
16.30 - 17.00 uur workshop KidsSwing 6+

(leeftijden zijn een richtlijn, jonger of ouder mag ook meedoen!)

BEELDENDE KUNSTHOEK:

13.00 - 17.00 uur Tekenen & Schilderen
Kennismaken met onze nieuwe kunstdocenten
Inschrijven voor een proefles tekenen & schilderen

MUZIEKPLEIN:

13.00 - 17.00 uur Kennismaking met piano
Kennismaken met gitaar
Mini-workshops Peutermuziek

IETS UIT ONS PROGRAMMA GEMIST?

We bieden te veel aan om allemaal tijdens het Zomerfeest te laten zien, daar is gewoon geen tijd voor. We hebben er dan ook voor gekozen om vooral kinderworkshops aan te bieden, want de ervaring leert dat tieners/volwassenen liever een keer een workshop/proefles volgen als er wat minder ogen op hen gericht zijn.
Mocht je dus iets niet gezien hebben, niet aantreffen op ons rooster van de open dag of gewoon een hele les mee willen maken, dan mag je je altijd aanmelden voor een proefles. Kijk ook gerust op ons schema per categorie of ons weekschema. Bij lopende lessen kan in principe het hele jaar door geproefd worden, bij nieuw op te starten groepen plannen we specifieke proefdagen in.

Bekijk hier het schema per categorie.

Bekijk hier het weekschema.