Om iedereen de gelegenheid te geven kennis te maken met ons ruime culturele aanbod, hebben we twee keer per jaar een open dag en een open lesweek. Tijdens de open dag kun je gewoon bij ons binnen wandelen en van alles uitproberen en ervaren. Van meedoen van dans- of theaterworkshops, tot het uitproberen van diverse muziekinstrumenten. Van tekenen op echte schildersezels, tot plezier maken in de grote speeltuin (in de zomer) of lekker schminken en verkleden.

OPEN DAG ZONDAG 20 JANUARI 13 - 17 UUR

Tijdens deze open dag kun je weer van alles beleven. Gedurende middag zijn er diverse dansworkshops te volgen, maar is er tijdens deze open dag ook een theaterworkshop waarin we ons in een half uur klaarstomen voor ons eerste optreden (inclusief kostuums!) Daarnaast is de kleine zaal omgetoverd tot een waar kunstatelier waar zowel grote als kleine kunstenaars zich kunnen uitleven en hun gemaakte kunstwerk ook mee naar huis kunnen nemen. Onze muziekdocenten zijn tijdens deze open dag niet aanwezig, wel kunt u tijdens deze open dag een proefles aanvragen voor het instrument naar wens. Dit kan door het invullen van een proefleskaartje (kan ook via onze site) en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tijdens de open dag kan men dus een klein beetje proeven van ons aanbod. Echter is ons aanbod zo groot en de tijd en ruimte beperkt waardoor we iedereen aanraden om na een met plezier gevolgde workshop zich ook in te schrijven voor een gratis proefles tijdens de open lesweek, de week aansluitend. Dan krijgt men naast een breder zicht op de les zelf, ook iets meer zicht op de groepssamenstelling (al blijft het natuurlijk een les waar meerdere mensen eens komen proeven) en is er ook meer ruimte voor het stellen van vragen (spreek tijdens de open dag gerust docenten aan, al zijn sommigen ook druk doordat ze workshops moeten geven).

Een workshopschema van de open dag treft u hier aan.

OPEN LESWEEK MAANDAG 21 T/M ZATERDAG 26 JANUARI

Van maandag 21 januari tot en met zaterdag 26 januari kun je één of meerdere volledige les(sen) gratis meedoen. Aanmelden voor een gratis proefles is wel verplicht, maar kan heel eenvoudig via het aanvraagformulier of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. je voor- + achternaam, geboortedatum, mailadres en telefoonnummer. Tijdens de open lesweek draaien we ons volledige programma, aansluitend hopen we weer met nieuwe groepen aan de slag te kunnen gaan. Mocht je onze open lesweek gemist hebben of niet kunnen? Mail ons gerust voor de mogelijkheden. Veel lessen kunnen ook buiten de open lesweek om geproefd worden.
Op ons lesrooster kunt u zien wat we allemaal aanbieden, of kijk op ons rooster per categorie.