Om iedereen de gelegenheid te geven kennis te maken met ons ruime culturele aanbod, hebben we twee keer per jaar een open dag en een open lesweek. Tijdens de open dag kun je gewoon bij ons binnen wandelen en van alles uitproberen en ervaren. Van meedoen van dans- of theaterworkshops tot tekenen op echte schildersezels, van meedoen met de kleedjesmarkt tot plezier maken in de grote speeltuin (in de zomer) of lekker schminken en verkleden.

OPEN DAG ZONDAG 1 SEPTEMBER 13 - 17 UUR

Tijdens deze open dag kun je weer van alles beleven. Gedurende middag zijn er diverse dansworkshops te volgen, maar kun je ook kijken naar dansoptredens, tijdens deze open dag kun je meedoen met een theaterworkshop waarin we ons in een half uur klaarstomen voor ons eerste optreden (inclusief kostuums!) Ook kan er in de tent weer naar hartelust getekend en geschilderd worden, kun je je laten schminken, is er weer een springkussen en kun je lekker spelen in de grote speeltuin ‘het Noorden’. Extra voor deze open dag is de kleedjesmarkt waar iedereen aan mee kan doen!

Tijdens de open dag kan men dus een klein beetje proeven van ons aanbod. Echter is ons aanbod zo groot en de tijd en ruimte beperkt waardoor we iedereen aanraden om na een met plezier gevolgde workshop zich ook in te schrijven voor een gratis proefles tijdens de open lesweek, de week aansluitend. Dan krijgt men naast een breder zicht op de les zelf, ook iets meer zicht op de groepssamenstelling (al blijft het natuurlijk een les waar meerdere mensen eens komen proeven) en is er ook meer ruimte voor het stellen van vragen (spreek tijdens de open dag gerust docenten aan, al zijn sommigen ook druk doordat ze workshops moeten geven).

KLEEDJESMARKT

Heb je nog veel spulletjes liggen die wel een tweede kans verdienen, ben je uit je kleren gegroeid maar zien ze er nog mooi uit, of ben je creatief en heb je mooie (of lekkere) dingen gemaakt die je graag wilt verkopen? Kom dan meedoen met onze kleedjesmarkt! Tijdens de open dag op zondag 1 september kun je ook van 13 tot 17 uur meedoen met onze kleedjesmarkt, het enige wat je hoeft te doen is je hiervoor aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Je wordt dan op de lijst gezet en krijgt dan de spelregels toegestuurd.
Een workshopschema van de open dag treft u hier aan.

OPEN LESWEEK MAANDAG 2 T/M ZATERDAG 7 SEPTEMBER

Van maandag 2 september tot en met zaterdag 7 september kun je één of meerdere volledige les(sen) gratis meedoen. Aanmelden voor een gratis proefles is wel verplicht, maar kan heel eenvoudig via het aanvraagformulier of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. je voor- + achternaam, geboortedatum, mailadres en telefoonnummer. Tijdens de open lesweek draaien we ons volledige programma, aansluitend hopen we weer met nieuwe groepen aan de slag te kunnen gaan. Mocht je onze open lesweek gemist hebben of niet kunnen? Mail ons gerust voor de mogelijkheden. Veel lessen kunnen ook buiten de open lesweek om geproefd worden.
Op ons lesrooster kunt u zien wat we allemaal aanbieden, of kijk op ons rooster per categorie.