Altijd al willen leren tekenen, maar nooit geweten hoe te beginnen? Je hebt veel inspiratie om voorwerpen of landschappen na te schilderen, maar hoe meng je nu eigenlijk al die kleuren? Je hoeft geen tekentalent te zijn om tekenen en schilderen leuk te vinden. Dat is het uitgangspunt van deze cursus. We gaan in deze cursus op zoek naar jouw eigen manier van tekenen en schilderen, naar dat wat het beste bij jou past. Wel komt de waarneming ook aan bod, maar belangrijker is de eigen individuele expressie en originaliteit. Om tot een eigen stijl te komen maken we ook gebruik van voorbeelden uit de kunstgeschiedenis.
Tijdens deze les werken we in open ateliervorm. Je kunt uiteraard gewoon heldere opdrachten krijgen van de docent om basistechnieken te leren, maar je mag ook je eigen wensen aandragen waar jij graag aan wilt werken. Portretschilderen? Striptekenen? Linoleumsnedes maken? Alles is mogelijk in deze les!

Momenteel zijn we zoekende naar een passende docent. Deze les plannen we het liefst in op de donderdagavond van 19.30 tot 21.00 uur, maar één en ander is in overleg met de nieuwe docent.
Wil je graag op de hoogte blijven wanneer deze les start? Meld je dan vast aan via ons aanmeldformulier.