Vanaf heden kan men zich ook inschrijven voor ons wedstrijdteam moderne dans. Met dit team verzorgen we diverse optredens gedurende het schooljaar, maar zullen we uiteraard ook wedstrijden gaan dansen! In dit wedstrijdteam ga je aan de slag met uitgebreide choreografieën en posities, wordt er gewerkt aan je techniek en expressie.

Motivatie en discipline is het belangrijkste om mee te kunnen draaien in de wedstrijdteams. Ervaring en/of talent is gewenst, maar niet verplicht, goed kunnen concentreren en bereid om thuis te oefenen wel.
Let wel op: voor het wedstrijdteam is men verplicht om naast de wedstrijdgroep minimaal één andere les bij ons te volgen en heb je een aanwezigheidsplicht bij alle optredens en wedstrijden. Aan het begin van het jaar worden alle data met de groep vast gelegd. Instromen kan aan het begin van het schooljaar. Halverwege starten met trainen kan ook (dan nog geen wedstrijden), stoppen kan alleen aan het einde van het schooljaar.

Benieuwd of jij hier ook aan mee kunt doen? Meld je dan gauw aan voor een proefles wat tevens geldt als een kleine auditie. Deze les wordt gegeven op de maandag van 19 tot 20 uur.