Hou je van dansen en theater maken? Kun je niet kiezen tussen beide? Dat is nu ook helemaal niet nodig! Samen met kinderen van jouw leeftijd ga je werken aan een toneelstuk waarin ook gedanst gaat worden. Tijdens de lessen leer je dus hoe je moet toneelspelen, maar krijg je gelijk ook meerdere dansen aangeleerd, helemaal fantastisch toch? En om het nog leuker te maken: 2 keer per jaar treed je samen met je groep op voor publiek met je groep. Het toneelstuk wordt geheel op maat gemaakt voor de groep en leerlingen. Iedereen krijgt een eigen rol, dus iedereen treed op. Afhankelijk van het thema wordt er eventueel ook een liedje bij gezongen.

Je leert tijdens deze lessen de basistechnieken van het toneelspelen, zoals bijvoorbeeld duidelijk spreken zodat iedereen je goed kan verstaan en wat je moet doen als je het even niet meer weet. Daarnaast leer je ook luisteren naar de muziek, leer je allerlei verschillende danspassen en leer je hoe je samen een mooie dans en toneelstuk aan het publiek het beste kunt laten zien. Bij de 8+ groep gaan we nog wat meer de diepte in en werken we veel aan expressie, emotie, bewustwording en gaan we grensverleggend aan de slag.

De lessen worden gegeven op de woensdagmiddag. 15.00 tot 16.00 uur is voor kinderen vanaf groep 3 t/m groep 5, 16.00 tot 17.00 uur is voor groep 6 t/m 8. Instromen kan in september en oktober en januari tot en met maart. Vraag vandaag nog een gratis proefles aan. Voor deze les heb je geen ervaring nodig en hoef je geen audities te doen.