Hieronder vind je de tarieven van onze lessen. Betalingen vinden plaats via maandelijkse automatische incasso.

GROEPSLESSEN:

Lesduur + prijs per maand*:
Les van 45 minuten per week, € 24,75 per maand (alle dreumes-, peuter- en kleuterlessen);
Les van 60 minuten per week, € 33,25 per maand;
2e les = halve prijs 

Hoe en wat met opzeggen:

Na 3 volledige kalendermaanden** kan het abonnement worden stopgezet. Bij het niet stopzetten van het abonnement loopt het na de zomervakantie door (in de zomervakantie, maand juli en augustus betaald men niks). Na de 3 volledige kalendermaanden geldt er een minimale opzegtermijn van 1 volledige kalendermaand**.

** = een volle kalendermaand is de aangebroken maand + een volledige maand. Voorbeeld: iemand is al een jaar lid en zegt per 10 april op, het abonnement stopt dan per eind mei (april is een aangebroken maand + hele maand mei).
Ander voorbeeld: wordt men 10 januari lid, dan is men minimaal tot en met eind april vast lid (maand januari is al aangebroken, februari, maart en april tellen als hele maanden).

Het abonnement is voor iedereen doorlopend. Het abonnement loopt standaard na de zomervakantie door. Wil je het voor het nieuwe  schooljaar stopzetten? Schrijf je dan vóór 1 juli uit per mail. Alle uitschrijvingen dienen per mail te worden opgezegd en zijn pas geldig zodra er een bevestigingsmail door ons is verstuurd. Hou dit dus goed in de gaten!
Opzeggingen via whatsapp, facebook, mondeling etc gelden sowieso niet.

Niet genoeg budget maar toch graag meedoen? Vraag bij Stichting Kindloket naar de mogelijkheden. Ze vergoeden voor kinderen t/m 23 jaar indien men maximaal 130% van de bijstandsnorm verdient.

TARIEVEN EXTRA PROEFLESSEN:

Heb je al een eerste proefles gevolgd maar twijfel je nog steeds of de les wat voor jou is? In overleg en tegen betaling kun je een 2e proefles (van dezelfde les) volgen. De kosten zijn als volgt:
Groepsles van 45 minuten: € 10,00
Groepsles van 60 minuten: € 12,50